Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 3

Dodano: 2006-08-09 13:25

moze mi ktoś wyjasnić jak to sie stalo że zamiast o klimatycznej modzie damskiej rozmawiamy tu o męskich stringach?? :lol:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-08-09 13:45

Hexe, powinnaś się przyzwyczaić, że tutaj tematy schodzą na różne tory...na każdym forum :D

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-08-09 18:06

no ja wiem :twisted: w koncu sama to robilam...

Dodano: 2006-08-09 18:30

Zostałem wysłany z misją przez kosmitów żeby wam tu mieszać szyki ha!

Dodano: 2006-08-09 20:52

mnie tam gejowaci chłopcy kręcą, ale stringi niezbyt...

Dodano: 2006-08-09 20:57

mnie tez nie kręca męskie stringi.. tak samo jak męskie japonki...

Dodano: 2006-08-09 21:02

haha nie no facet w japonkach to już jest LOL :D chociaż ne wiem co gorsze, japonki czy stringi

Dodano: 2006-08-09 21:08

ja tam do japonek nic nie mam...jeśli tylko stopy ma zadbane :wink:

Dodano: 2006-08-09 21:12

japonki rulezz- w japonkach panowie nie popełniają podstawowego błędu jak w przypadku sandałów i innych klapek- nie nosza skarpet:D

Dodano: 2006-08-09 21:28

nooooo....to jest najgorsze...sandały i skarpety...fuuuu :?

Dodano: 2006-08-09 21:31

japonkom i sandalom mowie zdecydowane nie, jakos nie wyobrazam sobie moich cudnych stopek w czyms takim :mrgreen:

-------------------
30 Seconds To Mars-I'll Attack

united we stand divided we fall

Dodano: 2006-08-09 21:33

idę stąd... ten wątek robi się jakiś taki.... 8)

Alec-II-Pure napisał(a):
japonkom i sandalom mowie zdecydowane nie, jakos nie wyobrazam sobie moich cudnych stopek w czyms takim :mrgreen:
Ja też :) chociaż nie mam cudnych to może dlatego

Dodano: 2006-08-09 21:41

Arcadius napisał(a):
idę stąd... ten wątek robi się jakiś taki.... 8)

Gejowy ? :wink:

Arcadius napisał(a):
[quote:f552b597d7="Alec-II-Pure"]japonkom i sandalom mowie zdecydowane nie, jakos nie wyobrazam sobie moich cudnych stopek w czyms takim :mrgreen:
Ja też :) chociaż nie mam cudnych to może dlatego[/quote:f552b597d7]

Pewnie tak :wink: moze kup nowe :mrgreen:

---------------------
30 Seconds To Mars-Was It A Dream?

Dodano: 2006-08-09 21:44

Alec-II-Pure napisał(a):
[quote:ee616a125a="Arcadius"]idę stąd... ten wątek robi się jakiś taki.... 8)

Arcadius napisał(a):
[quote:ee616a125a="Alec-II-Pure"]japonkom i sandalom mowie zdecydowane nie, jakos nie wyobrazam sobie moich cudnych stopek w czyms takim :mrgreen:
Ja też :) chociaż nie mam cudnych to może dlatego[/quote:ee616a125a]

---------------------
30 Seconds To Mars-Was It A Dream?[/quote:ee616a125a]

a gdzie sie kupuje nowe stopy?

Dodano: 2006-08-09 21:44

wątek jest babski, jak całe to forum, więc niech nam tu faceci nie narzekają :twisted: :wink: :twisted:

Dodano: 2006-08-09 22:05

Alec-II-Pure napisał(a):
Nieee właśnie babski jakiś taki, takie przynudnawe plotki-pierdołki o niczym...

Alec-II-Pure napisał(a):
O tak tak tak ! Gdzie mogę sobie kupić nowe cudne stopki, powiedz proszę :D

frija napisał(a):
wątek jest babski, jak całe to forum, więc niech nam tu faceci nie narzekają :twisted: :wink: :twisted:
E, zaraz, bo może ja czegoś nie wiem (nowy tu jestem), od kiedy to forum jest babskie?? to brzmi jak jakaś dyskryminacja!!

Dodano: 2006-08-09 22:43

2 Arek->Nie wiem gdzie sie kupuje nowe stopki, ja od urodzenia mam sliczne zgrabne i sexowne (jak cala reszte zreszta :wink: ) ale mysle ze jak poszukasz to znajdziesz, moze gugli spytaj :wink:

A mi sie tam ten jak mowisz babski topic podoba, cuz jak kazda prawdziwa kobieta kocham zakupy i wszystko co z nimi zwiazane 8)

--------------------
30 Seconds To Mars-Welcome To The Universe

Dodano: 2006-08-10 00:14

Gdy letnia, upalna pora ktos wzbrania sie przed laczkiem czy sandalem, zachodzi wowczas prawdopodobienstwo, ze hoduje on w buciku dzikiego krogulca, kawal zrogowacialej piety lub dorodna egzeme... :wink:

"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".

Dodano: 2006-08-10 07:41

Arcadius napisał(a):

[quote:693c2f948e="frija"]wątek jest babski, jak całe to forum, więc niech nam tu faceci nie narzekają :twisted: :wink: :twisted:
E, zaraz, bo może ja czegoś nie wiem (nowy tu jestem), od kiedy to forum jest babskie?? to brzmi jak jakaś dyskryminacja!![/quote:693c2f948e]

Arek zwróć uwage na temat... tam jest wyraźnie i dużymi literami TYLKO DLA KOBIET :wink:

Dodano: 2006-08-10 09:11

marfefka napisał(a):
Gdy letnia, upalna pora ktos wzbrania sie przed laczkiem czy sandalem, zachodzi wowczas prawdopodobienstwo, ze hoduje on w buciku dzikiego krogulca, kawal zrogowacialej piety lub dorodna egzeme... :wink:

:D :lol: :D rozjebałaś mnie:D

Dodano: 2006-08-10 15:15

Alphar, mam tylko nadzieje, ze stan rozjebania nie odbije sie na Twoim zdrowiu, hehe :)

"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".

Dodano: 2006-08-11 01:33

a propo ankiety to mi i tak najbardziej podoba sie styl "gothic slut" albo po prostu... "gothic bitch" ^^ niah niah <lol> :D :oops:

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Dodano: 2006-08-11 11:24

slut chyba brzmi lepiej

ale ja tak od czasu do czasu tylko lubie^^

Dodano: 2006-08-11 12:50

ja wam powiem ze lubie styl gotycki, ale na codzien ubieram sie calkowicie normalnie, na rozowo(choc kolorku nienawidze), blekit, braz, zeilen, pomarancz...staram sie dobierac ubrania tak lekko kolorowo, punkowo, tak zeby dobrze sie w nich czuc...bo koronki, czern i tafty dobre sa na jakies specjalne okazje...

Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...

Dodano: 2006-08-11 12:59

po co chodzisz w różowym, skoro go nie lubisz?? niezrozumiałe to dla mnie...to tak, jakbym miała chodzić w jakiś powyciaganych ubraniach, chociaż lubię tylko to, co obcisłe i wyzywające... jak można zakładać coś, czego się nie lubi?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło